Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@06:53:50 GMT

نوبت عمل زیبایی حیوان خانگی!

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۷۲۷۷

فرم دادن به بینی، بزرگ کردن چشم، صاف کردن و کشیدن پوست، برداشتن چربی، تیز کردن گوش افتاده، بوتاکس، خالکوبی و ... از جمله عمل هایی است که برخی برای زیباتر شدن حیوانشان انجام می دهند.

به گزارش ایسنا، روزنامه خراسان نوشت: «شاید باورتان نشود اما روز گذشته یک دام پزشک و رزیدنت دانشگاه فردوسی در صفحه شخصی اش از آدم هایی نوشت که برای زیباتر شدن چشم و گوش حیوانات شان به سراغ کلینیک های دام پزشکی می روند و حیوانات زبان بسته را به تیغ جراحی می سپارند تا ظاهر و حتی صدایش را تغییر و با همین حیوان هم پیش دیگران خودی نشان بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای همین امروز سعی کردیم به این موضوع بپردازیم و از انواع و اقسام عمل های زیبایی که روی حیوانات انجام می شود و مبالغ آن ها گزارشی را تقدیم تان کنیم.

انواع و اقسام عمل های زیبایی حیوانات

هرچند برای نوشتن این گزارش وقت نشد که مستقیم سری به کلینیک های دام پزشکی بزنیم اما طی تماس با چند کلینیک متوجه شلوغی آنها شدیم که به جای درمان حیوانات اقدام به نوعی حیوان آزاری می کنند و با زیر تیغ بردن حیوانات به بهانه زیباسازی آنها را زجر می دهند و البته صاحبان این حیوانات هم که ادعا می کنند به این حیوانات خیلی علاقه دارند آنها را به اصطلاح زجرکش می کنند و برای این کار پول های هنگفتی هم می پردازند؛ آن هم تنها برای چشم و همچشمی های خودخواهانه خود.

هرچند بیشتر کلینیک ها در ابتدا اعلام می کردند که جراحی زیبایی دارند و تا چند هفته هم وقت شان پر است اما به محض این که متوجه می شدند از روزنامه با آنها تماس گرفته ایم تماس را قطع یا ادعا می کردند که منظورشان فقط عمل بوده نه عمل زیبایی تا این که یک کلینیک که نمی خواست نامش فاش شود از عمل های مختلفی که در این کلینیک ها و بیمارستان های دام پزشکی انجام می شود برایمان پرده برداشت. فرم دادن به بینی، بزرگ کردن چشم، صاف کردن و کشیدن پوست، برداشتن چربی، تیز کردن گوش افتاده، بوتاکس، خالکوبی و ... از جمله عمل هایی است که برخی برای زیباتر شدن حیوانشان انجام می دهند تا بتوانند شاید کمی بیشتر با آنها پز بدهند. اما عده ای پا را فراتر هم گذاشته اند و برای تغییر صدای حیوان شان دست به  عمل حنجره حیوانات هم می زنند تا صدایشان نازک تر شود و حتی برخی مدعی شده اند همسایه هایشان از صدای حیوان شان شکایت کرده اند و برای این که بتوانند حیوان را نگه دارند مجبورند حنجره حیوان را عمل کنند.

قیمت هر عمل زیبایی

فکر این که یک سگ یا گربه چسبی روی بینی اش چسبیده باشد آن هم به دلیل عمل زیبایی بینی خنده دار و غیر قابل باور است اما این روزها در واقعیت این اتفاق در حال رخ دادن است ... امروزه هزینه شکستگی دست و پای یک سگ یا گربه حدود پنج میلیون تومان آب می خورد. با این حال عده ای پا را فراتر می گذارند و میلیون ها تومان هم برای زیباسازی و خوش صدا کردن این حیوانات هزینه می کنند. برای به دست آوردن هزینه عمل های مختلف این حیوانات از ده ها کلینیک پرس و جو کردیم و با ده ها دام پزشک تماس گرفتیم تا توانستیم مبلغ عمل ها را به دست آوریم که نتیجه آن را در جدول هزینه های جراحی زیبایی حیوانات می توانید مشاهده کنید. البته هزینه ویزیت اولیه و ویزیت های بعدی را هم به این مبلغ باید اضافه کنید که هر مرحله بیش از ۵۰ هزار تومان هزینه دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تجمل گرایی عمل زیبایی کلینیک ها عمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۷۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل دکتر محمد جعفرزاده ، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.
معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگهای دارای مالک صورت می گیرد، اما با توجه به اینکه سگهای ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگها بیش از اندازه خطرناک هستند.
جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.
این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

دیگر خبرها

  • حمام مینیمال: زیبایی در اوج سادگی (عکس)
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • فوت یک شهروند مشهدی بر اثر حیوان‌گزیدگی و ابتلا به هاری
  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • عملیات خطرناک نجات حیوانات خانگی هنگام فوران آتشفشان + فیلم
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه